Δήμοι - Όλες οι αναρτήσεις

Καταγγελία για τη δημοτική Αρχή Περιστερίου από το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου «…η οποία κάνει ότι μπορεί για να μη γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την υποδοχή των προσφυγόπουλων στα σχολεία του δήμου». Σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου του ΚΚΕ τονίζει τα εξής:

«…μάλιστα δε φτάνει το ότι η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο, επιπλέον όταν συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενες υπογραφές άρχισαν οι «νουθεσίες» σε συμβούλους της παράταξης της διοίκησης που είχαν υπογράψει το σχετικό κάλεσμα.

Ετικέτες: 

Ανοιχτά Σχολεία δήμου Αθηναίων: Υποβολή προτάσεων για την Άνοιξη-Καλοκαίρι

Τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων ετοιμάζονται για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά προγράμματά τους. Ο καινοτόμος θεσμός του δήμου Αθηναίων, που κρατά 25 σχολεία της Αθήνας ανοιχτά έως το βράδυ, έχει κερδίσει ήδη την αγάπη και την εμπιστοσύνη των γειτονιών της πόλης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα προγράμματα, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, αποκτούν γνώσεις και μετατρέπουν τα σχολεία σε πυρήνα της γειτονιάς.

Ετικέτες: 

Στάση εργασίας αύριο στους δήμους

stasi-ergasias-avrio-stous-dimousΣυγκέντρωση στις 12:00 στο υπουργείο ΕργασίαςΑπό τις 11 έως τη λήξη της βάρδιας θα διαρκέσει αύριο η πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στους δήμους που πραγματοποιεί

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση