έρευνα - Όλες οι αναρτήσεις

Φωτιά στήν …γειτονιά μας;


Ἡ Σερβία δέχεται ἀπειλές, ἀνοικτὲς πλέον, ἀπὸ τὴν πSoro-Ἀλβανία, ποὺ ἐπὶ πλέον ἐλέγχεται καὶ στηρίζεται οἰκονομικὰ καὶ ἀπὸ τὴν Τουρκία καὶ ἀπὸ τὸ Ἰσραήλ.

Ετικέτες: 

Δύσκολη η διάκριση μιας γνήσιας διαδικτυακής συναλλαγής από μια απάτη

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Kaspersky Lab και τη B2B International αποκάλυψε ότι τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα, δυσκολεύονται να διαχειριστούν την ηλεκτρονική οικονομική απάτη.

Ετικέτες: 

Πολλές καυτερές πιπεριές, περισσότερα χρόνια ζωής!

Αν σας αρέσουν τα καυτερά φαγητά με μπόλικη κόκκινη πιπεριά, μπορεί να ζήσετε περισσότερο.

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση

Το 78% των ανθρώπων δηλώνει ότι θέλει να εγκαταλείψει τα social media

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας Kaspersky Lab δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων επιθυμεί να εγκαταλείψει τα κοινωνικά δίκτυα, συχνά επειδή τα θεωρεί απλώς χάσιμο χρόνου.

Ετικέτες: 

Tι λένε οι selfies για την προσωπικότητά σας;

Όλοι το έχουμε κάνει- αλήθεια υπάρχει κανείς εκεί έξω που να μην έχει τραβήξει έστω μία σέλφι στη ζωή του; Τι είναι όμως εκείνο που κάνει ανθρώπους κάθε ηλικίας, κουλτούρας, φύλου και θρησκείας, να τραβούν και να μοιράζονται selfies; H πρώτη απάντηση θα

Ετικέτες: 

Έρευνα: Το καλύτερο γιατρικό για τον βήχα είναι η σοκολάτα

Την αφορμή για να τρώμε περισσότερη σοκολάτα μας προσφέρει μια νέα έρευνα, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα πως το αγαπημένο μας γλυκό είναι η καλύτερη θεραπεία για τον βήχα.Η εν λόγω έρευνα, η οποία διενεργήθηκε με επι

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση