Κυπριακό - Όλες οι αναρτήσεις

Κύπρος: Επανένωση ή Διχοτόμηση;

Γιώργος Στάμκος

Άλυτο εδώ και πάνω από εξήντα χρόνια το Κυπριακό παραμένει ένα περίπλοκο πρόβλημα, κάτι σαν Γόρδιος Δεσμός, που συναγωνίζεται σε παλαιότητα και πολυπλοκότητα το Παλαιστινιακό Πρόβλημα, με το οποίο άλλωστε και γειτνιάζει.

Ετικέτες: 

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Μπάιντεν για το κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στο επίκεντρο της επικοινωνίας τους βρέθηκαν οι εξελίξεις στο Κυπριακό. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την προσήλωση της Ελλάδας στις συνομιλίες για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ, χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα και προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού.

Ετικέτες: 

Σύμβουλος Ερντογάν: Όποιος θέλει την Κύπρο, θα την πάρει με αίμα

«Πώς πήραμε πίσω την Κύπρο; Με το αίμα που έχυσαν οι ήρωές μας την πήραμε. Εάν κάποια χώρα της Ε.Ε. θέλει να πάρει την Κύπρο και δεχθεί να πληρώσει το ίδιο τίμημα, ιδού, εκεί είναι η Κύπρος, ας πάει».

διαβάστε περισσότερα

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση

Ατόπημα Λεβέντη στο Κυπριακό: Παραβίασε το διπλωματικό απόρρητο και αποκάλυψε τι του είπε ο Τσίπρας για τον Αναστασιάδη (video)


Στο πλαίσιο των συναντήσεων του με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε χθες και με τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος όμως για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι προσεγγίζει την Πολιτική με όρους τηλεοπτικού καφενείου.

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση