προσλήψεις - Όλες οι αναρτήσεις

Υπέρ της μονιμοποίησης των συμβασιούχων ο δήμος Πατρεών

Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την μονιμοποίηση των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις εξέφρασε ο δήμος Πατρέων σε χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Από το κάδρο της κριτικής του δήμου Πατρέων για το θέμα των συμβασιούχων δεν έμεινε απέξω η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία, όπως και όλες οι προηγούμενες, σύμφωνα με την δημοτική αρχή συνεχίζουν να έχουν τους συμβασιούχους «σε ομηρία, ρίχνοντας το μπαλάκι στους Δήμους να επιλέξουν αν θα συνεχίσουν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ή όχι».

Ετικέτες: 

Θέση Ειδικού Επιθεωρητή με απόσπαση

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης προτίθεται να προβεί στην κάλυψη μίας θέσεως Ειδικού Επιθεωρητή με απόσπαση μονίμου ή με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) υπαλλήλου του δημοσίου, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, των Ν.Π.Δ.Δ., των κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και των δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος, με πτυχίο νομικών επιστημών και εξειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά καθορίζονται στα άρθρα του Π.Δ.

Ετικέτες: 

Από σήμερα οι αιτήσεις για 24.251 προσλήψεις στους δήμους

Από σήμερα οι αιτήσεις για 24.251 προσλήψεις στους δήμους

Aπό σήμερα Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10:00 ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης σε όλους τους Δήμους της χώρας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση