Υπουργεία - Όλες οι αναρτήσεις

Φωτίου: Εντός του Ιανουαρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το ΚΕΑ

«Μέσα στον Ιανουάριο θα ανοίξει η πλατφόρμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Εκείνοι που βρίσκονταν κάτω από το δίχτυ προστασίας, είτε με την κάρτα αλληλεγγύης, είτε στους 30 Δήμους με το πιλοτικό ΚΕΑ θα διασφαλιστούν και τον Ιανουάριο», ανέφερε, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η αναπληρώτρια υπουργός μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ανέφερε ότι, «η εφαρμογή του προγράμματος παύει να είναι πιλοτική και αφορά πλέον όλη την Ελλάδα».

Ετικέτες: 

ΥΠΕΣ: Μηνιαία η υποβολή στοιχείων από τους ΟΤΑ στο ΜΦΓΚ (εγκύκλιος)

Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών με την οποία ενημερώνει τους ΟΤΑ ότι η ΕΛΣΤΑΤ  ανακοίνωσε την επικαιροποίηση του Μητρώου Φορέων Γενικής Κυβέρνησης (ΜΦΓΚ) του Υποτομέα S1313 «Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Εποπτευόμενοι Φορείς τους» με μήνες αναφοράς τον Δεκέμβριο 2015, Μάρτιο 2016, Ιούνιο 2016 και Σεπτέμβριο 2016. Όπως αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο:

Ετικέτες: 

Στους 62.328 οι καταγεγραμμένοι μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα

Τον αριθμό των καταγεγραμμένων προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης στη δημοσιότητα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Όπως αναφέρει, στους χώρους φιλοξενίας βρίσκονται 62.328 άνθρωποι.

The post Στους 62.328 οι καταγεγραμμένοι μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα appeared first on Aftodioikisi.gr.

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση