ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
| http://meteoritis.blogspot.gr
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ “Δεν μας θλίβει τόσο το λείψανο της Ελλάδος που πεθαίνει, όσο μας τρομάζει το έκτρωμα της Ελλάδος που γεννιέται... Αυτό είναι το μαρτύριό μας. Γι' αυτό γράφουμε...”

Όλα τα άρθρα από ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ

Τον έλεγαν απλώς, Ζήση

 Χρήστος ΜπολώσηςΧρήστος Μπολώσης  Δεν τον έλεγαν Ρουπακιά. Δεν τον έλεγαν Γρηγορόπουλο. Δεν τον έλεγαν Ρωμανό. Δεν το έλεγαν καν… Κούνεβα. Δεν ήταν ράπερ. Δεν ήταν οργισμένο καλοταϊσμένο νιάτο. Δεν ήταν επαναστάτης από τις στέπες και τα αντάρτικα λημέρια του Παλαιού Ψυχικού. Δεν ήταν συνδικαλιστής ή τρομοκράτης.

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλάζει σελίδα. Πότε περνάει στους Ιταλούς

Και με την βούλα του Ελεγκτικού Συνεδρίου η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τι έχει η επόμενη ημέρα Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ελεγκτικό Συνέδριο έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όλοι οι όροι που είχε θέσει ικανοποιήθηκαν πλήρως απόλυτα και πλέον θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης πώλησης.

Ετικέτες: 

Καλοί και κακοί βομβαρδισμοί

Καλοί και κακοί βομβαρδισμοί Περισσότεροι από 20 άμαχοι σκοτώθηκαν από επιδρομή αμερικανικών βομβαρδιστικών B-52 στη συριακή περιοχή του Ιντλίμπ στις 3 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον αρχηγό του Ρωσικού Επιτελείου Στρατού.

Ετικέτες: 

Η αυτοκτονία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Γενεύη


Το 20% του τουρκικού λαού είναι Κούρδοι. Εδώ και πολλά χρόνια ζητάνε αυτονομία. Αναρωτιέται κανείς: Οι Τουρκοκύπριοι έχουν το δικαίωμα να μετατρέψουν ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος σε διχοτομημένη ομοσπονδία. Οι Κούρδοι όχι; Το ερώτημα είναι ρητορικό. Αλλά δείχνει τη διεθνή υποκρισία και την ελληνική και κυπριακή ελαφρότητα στην αντιμετώπιση του Κυπριακού. Επόμενο ερώτημα: Αν δεν υπάρχει λόγος για εγγυήτριες δυνάμεις και στρατούς στο νησί σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον φόβος ξένης απειλής.

ΕΦΚΑ: Ποια Ασφαλιστικά Ταμεία βάζουν «λουκέτο»

 Ποια Ασφαλιστικά Ταμεία βάζουν «λουκέτο»Η έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ προκαλεί ταυτόχρονα την παύση λειτουργίας μιας σειράς Φορέων Κύριας Ασφάλισης που εντάσσονται στο νέο υπερ–ταμείο των 4,2 εκατ. ασφαλισμένων και των 2,6 εκατ. συνταξιούχων. 
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, οι φορείς των οποίων παύει η λειτουργία, είναι οι εξής:

Ετικέτες: 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ Εντοπίστηκε μείζονα τουρκική πολεμική προπαρασκευή στον Εβρο: Κανάλι πλάτους 50 μέτρων στο Κάραγατς! (φωτό)

Ενα μεγάλο στρατιωτικο έργο, μία αντιαρματική τάφρο πλάτους 50 (πενήντα) μέτρων διανοίγει ο τουρκικός Στρατός στην εξέχουσα του Κάραγατς στον Εβρο, σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στα χέρια των Ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών και από τότε έχει σημάνει συναγερμός στα Ελληνικά Επιτελεί

Ετικέτες: 

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Οι αλλοδαποί θα μπορούν να μηνύουν για «ρατσισμό» τους Έλληνες χωρίς καν να πληρώνουν παράβολο!

Με τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο 4416/2016, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων ζητημάτων ρύθμισε και θέματα παραβόλων και τελών στις ποινικές δίκες, προστέθηκαν και τα λεγόμενα «ρατσιστικά εγκλήματα» μεταξύ των αδικημάτων για τα οποία ο «παθών» απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου προκειμένου να καταθέσει έγκληση.Σημειωτέον ότι η δεύτερη παράγραφος του άρθρου 46 του Κώδικα
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση