Aftodioikisi.gr

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
| http://www.aftodioikisi.gr/
Aftodioikisi.gr

Όλα τα άρθρα από Aftodioikisi.gr

Facebook: Σύντομα θα επικοινωνούμε με φίλους μόνο με τη σκέψη

Μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει η εξέλιξη στον τομέα της πληροφορικής;

Την απάντηση έρχεται να δώσει εν μέρει το υπ’ αριθμόν ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, καθώς προετοιμάζει μία απίστευτη νέα τεχνολογία, η οποία σύντομα θα επιτρέπει στους χρήστες της να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων.

Το Facebook υπόσχεται πως οι άνθρωποι θα μπορούν πολύ σύντομα να επικοινωνούν μέσω των εγκεφαλικών κυμάτων, χρησιμοποιώντας νέες διασυνδέσεις «του εγκεφάλου-υπολογιστή».

Ετικέτες: 

Θέση εξωτερικού συνεργάτη στο ΙΙΒΕΑΑ

Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «VRE for regional Interdisciplinary communities in Southeast Europe and the Eastern Mediterranean (VI-SEEM)», με επιστημονική υπεύθυνη την κ. Ζωή Κούρνια, ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν (1) εξωτερικό συνεργάτη (θέση τεχνικού).

Διάρκεια εργασίας: 3 μήνες

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει τα κάτωθι:

Απαιτούμενα προσόντα:

1. Πτυχίο Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ στην Πληροφορική

2. Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Βιοπληροφορική

Ετικέτες: 

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε το κατά κεφαλήν ΑΕΠ στη χώρα

Κατά 0,8% μειώθηκε το κατά κεφαλήν ΑΕΠ στη χώρα το 2014 και διαμορφώθηκε σε 16.336 ευρώ από 16.475 ευρώ το 2013.

Σε επίπεδο περιφερειών, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μειώθηκε σε εννέα περιφέρειες και αυτές με τη μεγαλύτερη μείωση είναι η Στερεά Ελλάδα (3,5%), η Πελοπόννησος (1,9%) και η Κεντρική Μακεδονία (1,3%). Στον αντίποδα, αυξήθηκε σε τέσσερις περιφέρειες: στην Κρήτη (1,4%), στα Ιόνια Νησιά (0,5%), στη Δυτική Ελλάδα (0,4%) και στο Νότιο Αιγαίο (0,1%).

Ετικέτες: 

Θέσεις εργαστηριακών συνεργατών στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης προκηρύσσει θέσεις εργαστηριακών συνεργατών με σύμβαση ΙΔΟΧ για το εαρινό εξάμηνου του ακαδημαϊκού έτους 2016-17.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

The post Θέσεις εργαστηριακών συνεργατών στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης appeared first on Aftodioikisi.gr.

Ετικέτες: 

Δείτε όλες τις βεβαιώσεις και τα πιστοποιητικά που χορηγούν οι εφορίες

Λίστα με τις βεβαιώσεις και τα πιστοποιητικά που μπορεί να εκδοθούν απο την εφορία περιλαμβάνει απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων κ Πιτσιλή, και η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Η λίστα με τις βεβαιώσεις και τα πιστοποιητικά που εκδίδουν οι εφορίες της χώρας είναι:

1. Πιστοποιητικό για τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και εργάζονται σε άλλο κράτος – μέλος της Ε.Ε. (εγκύκλιος αριθ. 1077836/670/0006Β/ΠΟΛ. 1206/21-7-1997 του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών).

Ετικέτες: 

Αναπροσαρμογή ασφαλιστικών εισφορών -Κατηγορίες μισθωτών & αλλαγές (ΦΕΚ)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση για την αναπροσαρμογή των ασφαλιστικών εισφορών Κλάδου Σύνταξης μισθωτών από 1-1-2017 έως την 1-1-2020, σύμφωνα με το ν. 4387/2016.

Στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας απόφασης υπάγονται, με την επιφύλαξη της παραγράφου 5 του άρθρου 38 του ν. 4387/2016, τα παρακάτω πρόσωπα:

Α. Οι ασφαλισμένοι στον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ μέχρι 31-12-1992 και οι εργοδότες που καταβάλουν ασφαλιστικές εισφορές για τους ασφαλισμένους αυτούς

Ετικέτες: 

Θέσεις 60 ατόμων στο ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Θέσεις 60 ατόμων στο ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Ο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίνει, στο σύνολο της, την πρόταση της Υπηρεσίας για πρόσληψη προσωπικού εξήντα (60) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα και καθορίζει της ειδικότητες ως εξής:

Ετικέτες: 

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Πώς λειτουργούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές γυμνασιών

Με ανακοίνωση του, ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ενημερώνει τους γονείς και μαθητές ότι από 20/12/2016 έως 31/05/2017, καθημερινά εκτός Παρασκευής και από ώρες 4:00μ.μ. έως 6:50μ.μ., στο κτήριο του 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων, λειτουργούν τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων, 1ου Γυμνασίου Μενεμένης και του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αμπελοκήπων.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αρχαία Ελληνικά, Νέα Ελληνικά και Αγγλικά.

Ετικέτες: 

Δεν έχει «Κυριακή και σκόλη» για το Μ.Ο. των μικρών καταστημάτων στην Ελλάδα

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε οκτώ αλλά τριάντα οκτώ (38) είναι ο μέσος όρος λειτουργίας στις Κυριακές των μικρών καταστημάτων στην Ελλάδα. Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με στοιχεία του υπ. Οικονομίας, εάν υπολογιστεί το πόσες Κυριακές ανοίγουν τα καταστήματα σε περιοχές με τουριστική δραστηριότητα μαζί με τις θεσμοθετημένες Κυριακές εκπτώσεων και γιορτών.

Ετικέτες: 

Αποστόλου: Οι αγρότες θα έχουν φορολογική ελάφρυνση

Την ίδια στιγμή, που οι αγροτικοί-κτηνοτροφικοί σύλλογοι σχεδιάζουν να αρχίσουν άμεσα τις κινητοποιήσεις, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελος Αποστόλου, απ’ την Τρίπολη, δήλωσε για το φορολογικό των αγροτών τα εξής:

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση