ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
| http://anakalipto.blogspot.gr/
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ

Όλα τα άρθρα από ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ

Ποια είναι η αναλογία αντρών/γυναικών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο (Διαδραστικός χάρτης)
Έχει επικρατήσει η άποψη ότι οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερες από τους άντρες και, ως εκ τούτου, σε κάθε άντρα αντιστοιχεί πάνω από μία γυναίκα. Κατά πόσον όμως αυτό είναι αλήθεια;

Ετικέτες: 

Έτσι θα δεις την ταχύτητα της συνδεσής σου και αν σε κοροϊδεύει η εταιρία που σου παρέχει ίντερνετ...Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και με μια απλή διαδικασία, μέσω του λάπτοπ ή του υπολογιστή σου, θα δεις την ταχύτητα της σύνδεσής σου σε πραγματικό χρόνο, απλά με ένα κλικ.

Ετικέτες: 

Πώς προβλέπει την κίνηση στους δρόμους το Google Maps; (Video)
Aναμφίβολα το Google Maps αποτελεί πλέον ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία πλοήγησης, το οποίο επιτρέπει στον καθένα από εμάς να φτάνει το συντομότερο δυνατό στον επιθυμητό προορισμό του.

Ετικέτες: 

Τι πιστεύει το Facebook για τις φωτογραφίες σας;Κάθε φορά που ανεβάζετε μία φωτογραφία στο Facebook, ένας αλγόριθμος προσπαθεί να την αποκωδικοποιήσει και να αναγνωρίσει συγκεκριμένα στοιχεία της.

Ετικέτες: 

Παγωμένα πεζοδρόμια για πολλές τούμπες... (Video)
Ορισμένα σημεία  έχουν μετατραπεί σε παγίδες για τους πεζούς, αφού ο πάγος που κρύβεται κάνει τα πεζοδρόμια πολύ ολισθηρά.

Ένας από τους λόγους που οι διασώστες έχουν πολλή δουλειά αυτές τις μέρες...

Ετικέτες: 

Έρευνα αποκαλύπτει πώς διαλέγουμε το ταίρι μας - Τι απάντησαν οι περισσότεροι Έλληνες και ΕλληνίδεςΗ ασφάλεια είναι αυτή που κατά κύριο λόγο μας οδηγεί στο να επιλέξουμε το ταίρι μας. Κι αυτό δεν οφείλεται στην οικονομική κρίση, αλλά συνέβαινε ανέκαθεν, λένε οι ειδικοί.

Ο «Ιταλός Νοστράδαμος», ο μεγάλος χιονιάς, και η έλευση του ΑρμαγεδδώναΔύο ημέρες χιόνια στο Σαλέντο (Πούλια), δύο λάμψεις στον ουρανό και το τέλος θα βρίσκεται κοντά, ανέφερε ο «προφήτης» - Πανικός στη γειτονική χώρα και μεγάλο θέμα στα social media

Η άγνωστη κόρη που έκανε ο Steve Jobs στα 23Ποια είναι η άσημη κόρη του Steve Jobs την οποία στην αρχή ο πατέρας της δεν ήθελε αλλά μετά από τεστ πατρότητας αναγκάστηκε να αποδεχτεί;

Ετικέτες: 

Οδήγηση σε χιόνια και παγωμένους δρόμους - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοίΜόνον απλή υπόθεση δεν αποτελεί η οδήγηση σε χιονισμένους και παγωμένους δρόμους. Η πρόσφυση των ελαστικών μειώνεται δραστικά, ιδιαίτερα μάλιστα αν δεν «φοράει» το αυτοκίνητό μας χειμερινά ελαστικά.

Ετικέτες: 

Μόσχα: Τερατώδες όχημα που δεν σταματά πουθενά (Video)
Ενα τερατώδες όχημα δοκιμάζει το Υπουργείο Έκτακτων Αναγκών στη Μόσχα, που δεν σταματά πουθενά και μπορεί να κινείται εύκολα σε χιόνια και να επιπλέει σε νερά.

Ετικέτες: 

Τι να κάνετε για να μην παγώσουν οι βρύσες του νερούΔείτε οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε αν παγώσουν οι κεντρικοί σωλήνες ύδρευσης

Ετικέτες: 

Γιατί η Αμερική θα έχανε έναν εμπορικό πόλεμο με την ΚίναΕπανειλημμένα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ φέρνουν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ενός εμπορικού πολέμου με την Κίνα.

Ετικέτες: 

Πόσο διαφορετικός είναι ο εγκέφαλος όσων τρέχουν;Γνωρίζουμε ήδη ότι το τρέξιμο κάνει τους ανθρώπους πιο χαρούμενους, πιο υγιείς και τους βοηθά να ζήσουν περισσότερο, αλλά τώρα οι επιστήμονες βρήκαν ένα ακόμα θετικό του τρεξίματος. Μπορεί να μας κάνει πιο έξυπνους.

Ετικέτες: 

Θεοφάνεια στην Ρωσία! (Video)Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα έκανε  κρύο και δεν μπορούσαν να πηδήξουν στην θάλασσα για το Σταυρό δείτε τι τραβάνε κάθε χρόνο στην Ρωσία και... ζεσταθείτε.

Ετικέτες: 

Σελίδες

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση