ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
| http://www.apenantioxthi.com/
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

Όλα τα άρθρα από ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

Η αφελής διαφωνία.

Ο ζάμπλουτος με το συντομότερο όνομα στον κόσμο των v.i.p., ο Jack Ma (ιδιοκτήτης του "alibaba"), έχει διαφορετική άποψη για το "ποιος έκλεψε τις δουλειές των Αμερικάνων" (που υπόσχεται να ξε-κλέψει το ψόφιο κουνάβι).

Ετικέτες: 

Παρασκευή ενζύμων από τα σκουπίδια για τα φυτά και το σπίτι

Το φθηνό λίπασμα - εντομοκτόνο - καθαριστικό.
Τα ένζυμα από σκουπίδια είναι θαυμάσια σπιτικά προϊόντα καθαρισμού και ταυτόχρονα αποτελεσματικά φυσικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

Ετικέτες: 

Αποανάπτυξη (Degrowth)

Η αποανάπτυξη δεν αποτελεί το αντίθετο της ανάπτυξης ούτε ταυτίζεται με την οικονομική ύφεση, μια κατάσταση κατά την οποία δεν υπάρχει ανάπτυξη μέσα σε μια κοινωνία και ένα σύστημα χτισμένο πάνω στο πρότυπο της ανάπτυξης, μα μιλά για έξοδο από μια τέτοια κοινωνία, για αλλαγή προτύπου.

Ετικέτες: 

Αστική αγροικία.«Μια επανάσταση μέσα από την αυλή μας» Βίντεο

Στη μέση ενός πυκνοκατοικημένου αστικού σκηνικού στο κέντρο της Pasadena, μια δραστική αλλαγή ριζώνει. Για πάνω από είκοσι χρόνια, η οικογένεια Dervaes έχουν μεταμορφώσει το σπίτι τους σε ένα μοντέλο βιώσιμης
γεωργίας και αστικής ζωής.

Ετικέτες: 

Αίτημα εξοστρακισμού εν έτει 2017!

Χθες εμφανίστηκε στη μηνιαία συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου Βολισσού ένα μέλος του ΔΣ και έθεσε προς συζήτηση το εξής αίτημα: Να μαζέψουν υπογραφές για να με διώξουν από το χωριό.

Ετικέτες: 

Όχι στην καταστροφή του Κολοβρέχτη – Ο υγροβιότοπος είναι πηγή ζωής

Ο υγροβιότοπος Λιβάδι (Κολοβρέχτης) βρίσκεται στα σύνορα των δήμων Μεσσαπίων-Διρφύων και Χαλκιδέων και αποτελεί ένα οικοσύστημα μεγάλης φυσικής και οικολογικής αξίας. Έχει κηρυχτεί προστατευόμενη περιοχή με Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ.

Ετικέτες: 

Η Ακτινοβολία της Φουκουσίμα έχει μολύνει ολόκληρο το Ειρηνικό Ωκεανό - και πρόκειται να γίνει χειρότερα

Ποια ήταν η πιο επικίνδυνη πυρηνική καταστροφή στην ιστορία του κόσμου; Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν την πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ στην Ουκρανία, αλλά θα ήταν λάθος.

Ετικέτες: 

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση