Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
| http://www.naftemporiki.gr/
naftemporiki.gr

Όλα τα άρθρα από Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Αυστραλιανά ΜΜΕ: Ελληνικής καταγωγής ο οδηγός του αυτοκινήτου

Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης του αιματηρού περιστατικού στη Μελβούρνη είναι ελληνικής καταγωγής μεταδίδουν αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τη μήνυση Λαγού κατά Στεφανίδου

Στον εισαγγελέα εστάλη η δικογραφία για τη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού κατά της Τατιάνας Στεφανίδου.

Mε το βλέμμα στην Ουάσιγκτον οι ασιατικές αγορές

Μικτά πρόσημα εμφάνισαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία, εν αναμονή της επίσημης ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Jeep Hellas: Mε «οδηγό» το Renegade

Τo 2016 που μόλις έφυγε -και κατά τη διάρκεια του οποίου η Jeep γιόρτασε τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της- επιφύλαξε και μία εντυπωσιακή άνοδο πωλήσεων για τη Lancia-Jeep Hellas σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Παράγωγα: Εκτίναξη του discount υπονοεί πτώση στο πρώτο μέρος τουλάχιστον

Στη σύνοδο της Πέμπτης, οι θεσμικοί έδωσαν δυναμική αρμονικού ταλαντωτή στον 25άρη. Το μέγιστο μέρας στις 1736,82 ορίστηκε στις 10:59. Οι πιέσεις αμέσως μετά έφεραν τον δείκτη στο ελάχιστο μέρας στις 14:40 και ήταν οι 1704,15 (-1,13%) μονάδες.

Χ.Α.: Χωρίς τιμές πάνω από τις 640 μονάδες η αγορά απειλείται με επιταχυνόμενη πτώση

Μια εβδομάδα που φαίνεται να έχει πτωτικό αποτέλεσμα έφτασε στο τέλος της με τις αγορές διεθνώς σε στάση αναμονής λόγω της εγκατάστασης στο Λευκό Οίκο του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Από την αρχή της οι Θεσμικοί πίεσαν τις τραπεζικές μετοχές αλλά κυκλικά στη διάρκειά της πιέστηκαν τα περισσότερα blue chip.

Κίνα: Μειώθηκε το μερίδιο της κατανάλωσης στον ρυθμό ανάπτυξης

Πτώση εμφάνισε το 2016 το μερίδιο συνεισφοράς της κατανάλωσης στον ρυθμό ανάπτυξης της κινεζικής οικονομίας, καθώς περιορίστηκε στο 64,4% έναντι 66,4% το 2015.

Πανελλαδική συγκέντρωση πυροσβεστών το μεσημέρι

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ευαγγελισμού και πορεία προς τη Βουλή διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Ν.Δ.: Ο εκφοβισμός εκπροσώπων ΜΜΕ δεν θα περάσει

«Ο εκφοβισμός των εκπροσώπων των ΜΜΕ δεν πρόκειται να περάσει, πόσω μάλλον όταν προέρχεται από δασύτατους υπόδικους εκφραστές της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χ.Α. Γιάννης Λαγός κατά της Τατιάνας Στεφανίδου.
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση