Σφεντόνα

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
- - - - - - - - - -
Διαφήμιση
| http://sfedona.gr/
Σφεντόνα , η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας

Όλα τα άρθρα από Σφεντόνα

ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ…..

Όλη η αποστολή του ΚΑΟΚ στην Ακράτα χάρηκε και πανηγύρισε με την ψυχή της την νικη της ομάδας μας επί της τοπικής ομάδας της  Ακράτας .
Όμως όλοι μας μελαγχολήσαμε πραγματικά όταν  αντικρίσαμε ένα υπέροχο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο που διαθέτει η κωμόπολη της Ακράτας που έχει το 1/7 του πληθυσμού της Κορίνθου.

"ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΝΕΓΡΟΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΑΤΟΥ

Σύλλογος πολιτισμού Σαν Παραμύθι

| Θεατρική σκηνή Σ. Σπούλου

Δέκα μικροί νέγροι  | Τα λόγια ενός παραδοσιακού τραγουδιού δίνουν τον τίτλο του βιβλίου που έγραψε "η βασίλισσα του εγκλήματος" Αγκάθα Κρίστι το 1939.

Σε χρόνο ρεκόρ Αθήνα – Πάτρα σε 1 ώρα 45’ δείτε τα βίντεο της Ολυμπίας οδού...!

Σε χρόνο ρεκόρ θα φτάνουν οι οδηγοί  από την Αθήνα στην Πάτρα και το αντίστροφο, χάρη στη σύντομη ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Πάτρας.

ΚΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ….ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ 63-59!!(ΦΩΤΟ)

Όταν αποφάσισαν να παίξουν σαν ΚΑΟΚ  καθάρισαν το παιχνίδι έστω και με αγχωτικό τρόπο. Αυτό συνέβη στα τελευταία λεπτά του τρίτου δεκάλεπτου και σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο και κυρίως στα τελευταία 4 λεπτά!

Της αντεπίθεσης αυτής ηγήθηκαν Μακρής , Κωνσταντίνου και Πράτης και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι που σήμερα δεν βρέθηκαν και στην καλύτερή τους μέρα.

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Κιάτου και μπλόκο στην Τράπεζα Πειραιώς στις 23 Γενάρη

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συγκέντρωση στο λιμάνι Κιάτου τη Δευτέρα 23 Γενάρη, στις 10.30 π.μ. και μετά με κομβόι στο στήσιμο του μπλόκου στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική), καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους ο Ενωτικός Αγροτικός Σύλλογος Νομού Κορινθίας (μέλος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσο

Υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι θησαυροί ..

Θα διηγηθώ κάτι που με συγκλόνισε τις τελευταίες μέρες και που νομίζω ότι όποιος έχει λίγο χρόνο αξίζει να το μάθει.
Η ιστορία γράφεται πάντα από τους προβεβλημένους, τους πρώτους, τους αρχηγούς. Πολλά γράφονται ήδη για τον Ομπάμα, πολλά για τον Τραμπ κτλ κτλ........

- - - - - - - - - -
Διαφήμιση