Έχω φάει τούρτα μέσα από τα σκουπίδια – NewsbeastΣτον καναπέ του Dot. κάθισε ο Αντώνης Λουδάρος και η κουβέντα πήγε στην εξάρτησή του με τα γλυκά, με τον ηθοποιό να περιγράφει απίστευτα, αλλά αστεία σκηνικά για την αδυναμία που έχει στα γλυκά.

«Ήμουν πάντα περισσότερο του γλυκού, έτρωγα μια τούρτα ολόκληρη κουταλιά ισιώνοντας την με το κουταλάκι. Έρχεται ένας επισκέπτης και κόβω την τούρτα για να μην φανεί ότι την έχω πάρει με το κουτάλι και μετά λέω θέλω λίγο ακόμα. Το καλοκαίρι τρώω λίτρο παγωτού, που για μένα είναι λες κι είναι ατομικό. Για να πω ότι είναι οικογενειακό, πρέπει να είναι αυτά τα τεράστια του ζαχαροπλαστείου».

Και συνέχισε: «Έχω φάει τούρτα μέσα από τα σκουπίδια που έχω πετάξει. Έτρωγα έτρωγα και μετά την πέταξα και λέω άντε στον διάολο. Μετά από λίγη ώρα λέω δεν λερώθηκε, δεν έχει κάτι. Καταλαβαίνεις την κατάθλιψη. Ε μετά από λίγο πήγα και την πήρα και κάποια στιγμή λέω: Χριστέ μου δεν έχω έλεος. Έχω ρούχα από όλα τα μεγέθη, δεν τα πετάω. Κρατάω ακόμα από το Γυμνάσιο αλλά small δεν είχα ποτέ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.