Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την παραίτηση της Όλγας Τρέμη – Newsbeast


Σοβαρούς προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε η Όλγα Τρέμη και υπέβαλε την παραίτηση της από την ΕΡΤ σήμερα Δευτέρα η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτοί οι «προσωπικοί λόγοι» τους οποίους επικαλέστηκε η δημοσιογράφος και την ώθησαν στη λήξη της συνεργασίας με τη δημόσια τηλεόραση σχετίζονται με τις συνθήκες υπό τις οποίες έβγαινε η εκπομπή που παρουσίαζε ή με τις χρηματικές απολαβές τις οποίες λάμβανε για την εκπομπή «10» και για τις οποίες δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων.

Η κ. Τρέμη παρουσίαζε από Δευτέρα έως και Πέμπτη την εκπομπή «10» αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, μαζί με τους δημοσιογράφους Αντώνη Δελλατόλα και Ηλία Κανέλλη.

Πριν λίγη ώρα η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για την παραίτηση της κ. Τρέμη και μεταξύ άλλων η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης ευχαριστεί δημόσια τη δημοσιογράφο για τη σημαντική συμβολή της.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1.

Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *