«Μόλις που μιλάνε» – Newsbeast


Το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο συνυφάδες αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη βασιλική επανένωση για τα επικείμενα 95α γενέθλια της βασίλισσας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun», ο Χάρι και η Μέγκαν θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους την άνοιξη για τα γενέθλια της Ελισάβετ.

Αυτό, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι κοντά στη βασιλική οικογένεια, θα τους φέρει σε μετωπική με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, οι σχέσεις των οποίων επιδεινώνονται διαρκώς.

Οι ρωγμές στη σχέση του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, όπως είναι γνωστοί οι Ουίλιαμ και Κέιτ, και του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ (Χάρι και Μέγκαν) δεν κρύβονται πλέον, κάνοντας παράξενη κάθε οικογενειακή συγκέντρωση.

«Μόλις που μιλάνε» – Newsbeast

Τα δύο ζευγάρια δεν μιλούν παρά για τα τυπικά, αποκαλύπτουν στην εφημερίδα άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις. Δημοσίως όλοι εμφανίζονται ευτυχισμένοι, πίσω ωστόσο από τη δημόσια εικόνα κρύβεται μια συνθήκη σαφώς πιο οριακή.

Η Κέιτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού σκανδαλοθηρικού Τύπου, θεωρεί τη Μέγκαν πέτρα του σκανδάλου για τη φυγή του ζεύγους από την Αγγλία και την αυστηρή βασιλική ζωή.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.